Domácí lučina

Recept na tuto domácí lučinu si jistě zamilujete, je rychlá a moc dobrá. Výborně se hodí do domácích pomazánek a nebo třeba do těstovin.

Postup
  1. Všechny suroviny smícháme dohromady. Cedník položíme na vhodnou nádobu, aby bylo možné odkapat syrovátku. Do cedníku vložíme plátýnko a vlijeme připravenou směs. Necháváme odkapávat přes noc. Hotovou lučinu podáváme na čerstvé pečivo. Můžeme dochutit pažitkou, jarní cibulkou apod.
Ingredience
pažitka, jarní cibulka, česnek na dochucení hotové lučiny
trochu soli
190 g zakysané smetany
500 g bílého krémového jogurtu
Galerie
Autor
Eva
10. 10. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.