Mramorovaná bábovka

Mramorovaná bábovka klasika, která neomrzí, v malinko jiné variantě za použití hrnku. Je jednoduchá a vždy se Vám bude rozplývat na jazyku, jelikož není vůbec suchá.

Postup
  1. Nejprve si smícháme sypké suroviny a zvlášť tekuté. Poté do tekutých surovin postupně vmícháme sypké suroviny do hladkého těsta. Do misky si část těsta odebereme a obarvíme ho kakaem. Do vymazané bábovkové formy nalijeme světlé těsto, poté těsto kakaové. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C na 40 až 45 minut.
Ingredience
kakao na obarvení části těsta
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
2 ks vejce
1 hrnek krupicového cukru
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
Galerie
Autor
Eva
19. 09. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.