Jablečný štrůdl

Jablečný štrúdl trochu jinak, a to rovnou zdravě. Najdete mě i na instagramu jako simonkaem. Pokud vyzkoušíte nějaký z receptů, přidejte hashtag simonkaem

Postup
  1. Rozšlehej vejce s kokosovým olejem, poté přidej mléko a opět rozšlehej. Nakonec přidej mouku se skořicí a umíchej mírně drobivé těsto. Poté vezmi těsto do rukou a uhnětej hladké těsto, nechej 30 minut odpočívat při pokojové teplotě. Poté vyválej do tvaru obdélníka, pomaž medem, dej na to jablka. Zaroluj těsto, okraje přelož a dej na plech s pečícím papírem. Vrch můžeš potřít vejcem. Dej péct na 200°C cca 30 minut.
Ingredience
2 čl skořice
3 větší jablka
1 pl kokosového oleje/olivového
2 bílky
1 ks vejce
3/4 hrnku mléka
3 hrnky špaldové mouky
Galerie
Autor
Simona
19. 08. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.