Tuňákový salát

Rychlý a přitom sytý tuňákový salát. Je velmi variabilní, lze kombinovat různé suroviny, které právě máte doma. Tuňákový salát je výborný k obědu i večeři. Tento salát máte připravený během chviličky a pochutná si celá rodina. Tuňákový salát můžete podávat s pečivem a nebo si ho dopřát pouze samotný.

Postup
  1. Cibuli a kapii si nakrájíme nadrobno. Do mísy dáme fazole, cibuli, tuňáka, které ho si předem slijeme z nálevu. Také slitou kukuřici a kapii. Zakapeme trochou citronové šťávy, osolíme a opepříme podle chuti. Zakapeme olivovým olejem. Všechno promícháme a necháme uležet. Kdo má rád může přidat i do salátu natvrdo uvařené vejce. Přejeme dobrou chuť
Ingredience
2 ks vejce natvrdo (nemusí být)
olivový olej
trochu citronové šťávy
sůl, pepř
1 ks červené papriky (kapie)
1 ks menší konzervy kukuřice
1 ks větší cibule
1 hrnek uvařených fazolí (lze použít i konzervované fazole)
2 ks větších konzerv tuňáka (ve vlastní šťávě, olivovém oleji apod.)
Galerie
Autor
01. 09. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.