Šťavnaté kuřecí plátky

Šťavnaté kuřecí plátky...Tento recept jste jistě již někde viděli či alespoň o něm slyšeli :) Lahodné kuřecí maso naložené v tatarské omáčce s česnekem Vám jistě příjemně nahradí klasickou variantu kuřecích řízků. Vyzkoušejte a uvidíte. Tyto kuřecí řízky podávejte s vařenými brambory a nebo se zeleninovým salátem

Postup
  1. Kuřecí řízky očistíme, omyjeme a naklepeme cca 2 cm plátky. Řízky osolíme a opepříme. V míse smícháme tatarskou omáčku, česnek. Touto připravenou směsí potřeme připravené řízky a necháme je odpočívat minimálně 30 minut v lednici. V pánvi rozehřejeme řepkový olej. Řízky obalíme ze všech stran v hladké mouce. Smažíme dozlatova přibližně 4 minuty z každé strany.
Ingredience
sůl, pepř
řepkový olej na smažení
hladká mouka na obalení
3 stroužky česneku
7 lžic tatarské omáčky
600 g kuřecích prsních řízků
Galerie
Autor
Eva
21. 09. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.